MRT Tiltit & Rotaattorit

Vähemmän huoltoa, enemmän ajoa.

  • Reilut materiaali mitoitukset ja suojaus antaa huolettomat ajo kilometrit.

MRT tiltit ja rotaattorit helpottavat
ja nopeuttavat kaivinkonetyötä.

MRT tiltit & rotaattorit kaivukoneen puomissa muuntaa jäykän koneen ketteräksi monitoimikoneeksi. Pikaliittimillä, ohjausjärjestelmillä ja eri työlaitteista teet kaivinkonetyöstä helpomman, tehokkaamman ja ketterämmän. 

MRT Rototiltti kallistelee ja pyörittää työlaitetta ja tarvittaessa pihdit avustaa . Vankka paketti kaikilla herkuilla on hyvä ratkaisu kun työ on monipuolista ja ketteryyttä vaativaa.

 

MRT Rotaattorit antaa mahdollisuuden notkeaan työlaitteen rotaatio liikkeisiin esim.  pintarakenteiden viimeistelyssä.  Toisaalta voit irroittaa, hydraulisen pikaliittimen avulla suoraan ohjaamosta, pyörittäjän kun tehtävä on hyvin repivää. Tehtävissä missä ei tarvita pyöritystä voit jättää pyörityksen pois ja näin keventää puomia ja säästää.

MRT Tilt kallistuvat pikaliittimet mahdollistaa työlaitteiden kallistelun, ja laajentaa kaivinkoneen liike mahdollisuuksia. Yhdistämällä tiltin ja rotaattorin saat todella monipuolisen yhdistelmän joka muuntaa kaivinkoneen monitoimikoneeksi.

MRT Rototiltit.

Tiesithän että laitteemme ovat poikkeuksellisia suojaukseltaan ja kestävyydeltään?

Pieni suuri jättiläinen. Pieni mutta pippurinen. soveltuu   9-13 tonnisiin kaivukoneisiin.

Uusi ja ketterämpi. Mitä mainioin 14-19 tonnisiin kaivukoneisiin.

Meidän klassikkomme.  Suosituin rototilttimme,        19-28 tonnisiin kaivukoneisiin.

Kun ympäristö sitä vaatii, tarvitaan astetta voimakkaampi ratkaisu.      26-33 tonnisiin kaivukoneisiin kääntöä ja ketterää pyöritystä.

Yli 40 tonnisten koneiden valinta. Tämä on jytäkkä!

MRT Rotaattorit.

Valtavirrasta poiketen, tarjoamme erillisen kauhanpyörittäjän koska tiedämme että se on tervettä järkeä. 

Saatavilla yleisimmillä kiinnikeillä. 

Pieni suuri jättiläinen. Pieni mutta pippurinen. 

MRT Rotaattori pyörittäjä MR26 S

Rotaattoreista suosituin. Pyörittää 19 -28  tonnnisissa kaivukoneissa työkaluja sujuvasti.

MRT Rotaattori Pyörittäjä MR32 S

MR32

Rakenteellisesti pikkuveljeään rotevampi, valitse tämä kun tiedät että kaipaat jotain extraa.

MRT Rotaattori MR42 S

MR 42

Älä jumiudu yhdensuuntaiseen liikkeeseen.  Pyörittäjä laajentaa mahdollisuuksiasi toimia. 

MRT kallistajat.

Nämä työjuhdat ovat klassikkoja. Kun tiedät että tarvitset vain kallistella työkalua, nämä suorittavat tehtävän ja kestävät. 

Voimallista kallistusta 8-13 tonniseen kaivukoneeseen. Hyvä apu tiukanpaikan tullen.

Uusi ja ketterämpi. 19 tonnisiin kaivukoneisiin asti. Kovaan käyttöön, heille jotka tekevät töitä.

Alkuperäinen MT26. Malli on keikkunut pitkän historian koneiden keulassa.

Oikea voimapesä tiltiksi. Kaikkien tilttien isoveli. sopii 33 tonnisiin kaivukoneisiin asti.

MT 42

Klassikkomme joka palvelee pitkään.

MRT Monitoimijyrsijät.

MRT jyrsimet omaavat vahvan moottorin ja hyvän valikoiman eri levyisiä teriä.

Marttiini multigrinder 5   Monipuolisella terä valikoimalla voi leikata asfalttia tai jyrsiä isompia alueita puhtaaksi vaivatta.

Marttiini multigrinder 9  2000 mm korkea kaapelirailon kaivaja, jolla etenet maastossa sujuvasti.

Marttiini multigrinder 7   Astetta vankempi jyrsijä pilkkoo asfalttia, routaista maata ja puiden kantoja.

MRT Puutavara kourat.

Marttiini Forest grapples. Satamissa ja sahoilla paljon käytetty kevyt ja kestävä valikoima eri kokoisia kouria.

MRT puutavara kourat ovat hyvin tunnettuja yhtiöiden parissa jotka työskentelevät puuterminaaleissa ja satamissa. 

MRT Ohjausjärjestelmä

MRT/SVAB control system. Tarkka ohjausjärjestelmä kaikille laitteille. Järjestelmämme on yhteistyö SVAB in kanssa. Laitteisto ja ohjelmiston avulla saat tarkan ja tehokkaat toiminnot jotka johtavat helpompaan ohjattavuuteen.

Usein kysytyt kysymykset.

Rototiltti on loistava lisänivel ja työvälineen monipuolistaja kaivinkoneen puomin ja kauhan välissä. Laite mahdollistaa kaivinkoneen työvälineiden kallistamisen ja pyörittämisen. Näin saadaan työvälineen liikkeestä luonnollinen käden jatke.

Kallistaja, eli tiltti, kääntää sivusuunnassa työlaitetta keskimäärin 40° suuntaansa. MRT kallistaja on hyvä valinta kun tiedät että kallistuva liike riittää työtehtävään.

Pyörittäjä, eli rotaattori, mahdollistaa vapaasti “horisontaalisen” 360° :een liikkeen kaivinkoneen työlaitteelle. MRT erillinen pyörittäjä  yhdistettynä kallistajaan mahdollistaa laite käytön juuri sellaisena kun tarvitset, tarpeettoman laitteen voi laskea pois puomista ja ottaa käyttöön kun sen tarve tulee.

Kaivinkone merkkien laajan valikoiman vuoksi rototilttien kiinnitykselle ei ole yhtenäistä tapaa, joten jokaisella valmistajalla on omat tapansa hoitaa kiinnitys. Kun valitset kaivinkoneelle tilttiä tai rotaattoria valitse mahdollisimman matala rakenteinen vaihtoehto, koska rototiltti kasvattaa puomin pituutta. Pidä puomin työskentelyalue turvallisella alueella.

Kallistus- ja rotaattorit on yleensä koottu proportionaalisilla ohjausjärjestelmillä. MRT High Flow -järjestelmän avulla hydraulinen teho kasvaa asteittain ohjauskahvojen käytön mukaan. Tämä antaa kuljettajalle mahdollisuuden tehdä varovaisia tai nopeita kiihdytysliikkeitä. Pyörimis- ja kallistusliike on luonnollinen. Kaivukoneet, joissa on ei-proportionaaliset (on/off-järjestelmät), eivät mahdollista tätä herkkää tapaa käyttää kaivukoneita.

Tiltrotaattori tekee kaivukoneesta monipuolisemman ja tehokkaamman monenlaisissa toiminnoissa. Kaivaminen on valtavan joustavaa, erilaisia liikkeitä ja asentoja on loputtomasti. Joustavuuden ansiosta se on tehokkaampi, eikä kallista työaikaa tarvitse käyttää kaivinkoneen asennon vaihtamiseen niin usein, jotta asiat saadaan tehtyä.

Pinnan tasaus tasauskauhalla tekee työstä vaivatonta. Työskennellessä ahtaissa rakennustyömaissa rototiltti on suuri apu, kun tilan jokainen senttimetri on arvokas. Laajan liikealueen ansiosta pääset kaikenlaisiin asentoihin ja voit kiertää esteiden ympäri.
Kourilla varustettu rototiltti on kuin käyttäisi pinsettejä. Kaikkea kynsien väliin puristettavaa voi käsitellä helposti. Kun käytät kallistus- ja pyörimistoimintoja yhdessä kourien kanssa, voit poimia ja pudottaa tarkasti.

Tiltrotatorin avulla voidaan minimoida ylimääräiset koneet tai työvoiman ja lisätä kannattavuutta. Se todella tekee sen.

 

MRT suosittelee, että kun käytät katkaisijaa, irrota rototiltti. Yhdistelmän, rototiltin ja murskaimen, paino voi olla liian suuri kaivukoneelle. Myös voimakas tärinä voi aiheuttaa pitkällä aikavälillä rakenteiden vaurioitumisia. Tästä huolimatta asiakkaamme käyttävät itsenäistä kallistuslaitettamme, jossa on automaattinen hydraulinen pikaliitinjärjestelmä, joka mahdollistaa helpon ja nopean työkalunvaihdon esimerkiksi katkaisulaitteesta kauhaan. Iskuvasaran käyttö rasittaa myös kallistusta, mutta joskus se on uhrauksen arvoista joustavuuden vuoksi.

 

Oletko kiinnostunut tietämään enemmän?

Tarjoamme toisenlaista näkemystä kaivinkoneiden pyörittäjistä ja kallistajista, siksi suosittelemme ajattelemaan toisin.

Tervetuloa Marttiini metallin MRT tuotteiden brändi uudistuksen pariin.

X