PITKÄ POHJOINEN HISTORIA

Marttiinin suvun tarina.

Marttiini Metal Technics Oy:n toiminnalla on pitkät perinteet, juuret uloittuvat jo J.Marttiinin puukkotehtaan ajoille aina 1920-luvun alkupuolelle saakka. Tällöin Janne Marttiini aloitti toimintansa kyläseppänä Sodankylän kunnassa Kieringin kylällä.

Kyläsepät valmistivat tuohon aikaan puukkoja, viikatteita, hevosenkenkiä, takosaranoita, parkkausrautoja. Nopeasti Janne Marttiini tuli tunnetuksi hyvänä seppänä ja etenkin puukontekijänä.

Vuosien varrella sepän toimet menestyivät niin että 1920-luvun lopulla Janne Marttiini rakensi uuden tehtaan Rovaniemen kauppalaan ja tätä myötä koko perheen oli muutettava Rovaniemelle. Tästä alkoi J. Marttiinin Puukkotehdas Oy:n teollinen tuotanto.

Sepän työ muuttui teolliseksi toiminnaksi ja laajeni konepaja toimintaan. Puukkojen valmistuksen ohella tuli tarvetta valmistaa metsä-alan koneita. Yritys valmisti laajasti puunkorjaukseen ja metsän muokkaukseen soveltuvia menestyksekkäitä tuotteita.

Janne Marttiinin tekemässä sukupolven vaihdoksessa 1960 luvulla erkaantui Marttiinin Puukkotehdas Oy:stä konepajatuotanto L. Marttiini Ky:ksi. Konepaja toiminnot alkoivat siis vuonna 1967 ja on toiminut yhtäjaksoisesti tähän päivään asti.  Tänä päivänä yritys toimii yhä samalla kadulla kuin ennenkin, Marttiinin suvun 4. sukupolven ohjauksessa. 


Uusi teknologia ja tuotemerkin uusiutuminen .

Toimialamme tänään on kaivukoneiden kallistajien, pyörittäjien ja näiden yhdistelmien valmistus. Puomit, teleskooppi puomit ja erikoispihdit ovat jo pitkään olleet erikoisosaamistamme. Työstämme teräslevyistä hitsaamalla ja koneistamalla, rakennamme hydrauliset järjestelmät ja lisäämme sähköiset tietojärjestelmät korkealuokkaisiksi tuotteiksi. 

Brändi uudistuksemme myötä olemme tuonneet markkinoille MRT tuoteperheen, joka kattaa maanrakennus pikaliittimet ja lisälaitteet. MRT tunnus on lyhenne Marttiini sukunimestä ja sisältäen myös viitteet rotaattoreihin ja tilteihin. Halusimme lyhyemmän ja selkeämmän nimen joka ei aiheuta mielikuvia muista marttiini ja martini tuotteista maailmalla. MRT tunnuksen taustalla olemme yhä perheyritys, jolla on yhä samat vahvat arvot.  Teemme kunnollista ja  vastuullista yrittäjyyttä koska tiedämme että Suomen armoton ja arvaamaton luonto vaatiii kunnollisia tuotteita.

Marttiini rotaatio & tilt.

MRT visio ja innovaatio.

MRT Tiltrotaattori MRT11 LE

Rototiltit ovat yhä vielä skandinaavinen innovaatio, jonka ympärillä kuitenkin odotetaan näkevän vahvaa kasvua tulevina vuosina. 

Tiedämme että Rototiltti tekee kaivukoneista monikäyttöisempiä, kannattavampia ja turvallisempia. Siksi Marttiini metal oy haluaa olla osallisena tulevaisuudessa innovoimassa ja kehittämässä tuotteita jotka tehostavat kaivamista,  lisäävät turvallisuutta, lisää kestävää kehitystä, edistää teknologia sekä jalostuneilla että kehittyvillä markkinoilla. 

Suomen johtavana rototiltti valmistaja Marttiini metal oy toimii, MRT tuotteillaan, rototiltti markkinoilla joka on osa suurempaa kaivukoneiden lisälaitteiden kirjoa. Etenemme markkinoilla omalla tahdillamme laajentaen tuote valikoimaamme innovoimalla ja testaamalla.

Organisaatiomme on vahvasti asiakaslähtöinen. Olemme aina pidetty läheiset suhteet tuotteidemme loppukäyttäjiin tavoitteenamme auttaa heidän arjessaan.  Tavoitteenamme on yrityksenä ja kumppaniemme kautta ymmärtää asiakkaidemme ja loppukäyttäjien tarpeita.

Tavoitteemme on tehdä näkemyksemme mukaisia haluttavia ja kilpailukykyisiä tuotteita. Keskitymme jalostamaan tuotteitamme sellaiseksi että laitteiden käyttäjät voivat luottaa tuotteisiimme.  

Miksi valita tuotteemme?

Etu 1

360°  isku suojaus.

Etu 2

Hitsattu runkorakenne

Etu 3

Vahva, pohjoisen olosuhteisiin suunniteltu tuote.

Etu 4

Täydenpalvelun laitevalmistaja.

Haluatko tietää enemmän?

Me tarjoamme vahvan vaihtoehdon, tutustu tarkemmin ottamalla yhteyttä.

Tervetuloa Marttiini metallin MRT tuotteiden brändi uudistuksen pariin.

X