MRT tilt&rotators esittelee rohkeita uusia brändi värejä.

Rovaniemi 1.3.2024

Marttiini Metal Oy, Suomen johtava MRT-tilt&rotaattoreiden toimittaja, ilmoittaa jännittävästä muutoksesta tuomalla markkinoille tuotteisiinsa uudet brändi värit. Aiemmin klassisella keltaisella ja mustalla koristeltu tuotelinja on nyt näyttävä oranssin ja mustan yhdistelmä, joka symboloi uutta lukua brändin matkalla.

Tämä rohkea muutos tapahtuu, kun MRT Tilt&rotaattorit vahvistavat edelleen sitoutumistaan huippuluokan lujuuden ja luotettavuuden tarjoamiseen. Vaikka värit ovat saattaneet muuttua, asiakkaat voivat olla varmoja siitä, että tuotteidemme olemus pysyy ennallaan – lujia, luotettavia ja kestäviä.

“Olemme innoissamme voidessamme julkistaa uudet brändi värimme oranssin ja mustan”, sanoi Miika Marttiini, toimitusjohtaja MRT Tiltrotaattoreita valmistavasta Marttiini Metal Oy:stä. “Tämä muutos edustaa sitoutumistamme innovaatioon ja kasvuun samalla kun pysymme uskollisina arvoille, jotka ovat määrittäneet meidät. Tuotteemme ilmentävät edelleen samaa kestävyyttä ja erinomaisuutta, jota asiakkaamme ovat tottuneet odottamaan.”

Päätös siirtyä keltaisesta ja mustasta oranssiin ja mustaan johtuu Marttiini metallin strategisesta visiosta erottua markkinoilla ja vahvistaa brändi-identiteettiään. Oranssi, energiaan, innostukseen ja luovuuteen yhdistettävä väri, tiivistää täydellisesti MRT tiltrotaattoreiden hengen ja sen sitoutumisen rajojen ylittämiseen.

“Uudet brändi värimme eivät ainoastaan erota meidät kilpailijoista, vaan myös heijastavat päättäväisyyttämme valloittaa ja innostaa asiakkaitamme”, lisäsi Miika Marttiini. “Uskomme, että tämä eloisa muutos resonoi sekä olemassa olevien että mahdollisten asiakkaiden keskuudessa, mikä vahvistaa brändimme läsnäoloa ja edistää syvempiä yhteyksiä yhteisössämme.”

Siirtyminen oranssiin ja mustaan otetaan käyttöön kaikissa MRT tiltrotaattori tuotteissa, pakkauksissa ja markkinointimateriaaleissa, mikä tarjoaa yhtenäisen ja ikimuistoisen brändikokemuksen kuluttajille maailmanlaajuisesti.

Lisätietoja MRT Tilt&rotaattoreista ja sen innovatiivisesta tuotevalikoimasta löydät osoitteessa mrttiltrotator.fi

Tietoja Marttiini Metal Oy:stä:

Marttiini Metal Oy on tunnettu MRT Tilt&rotaattori toimittaja, joka tarjoaa vertaansa vailla olevaa lujuutta ja luotettavuutta asiakkaille maailmanlaajuisesti. Vankka sitoutuminen innovaatioihin ja asiakastyytyväisyyteen Marttiini Metal Oy jatkaa alan erikoisvahvojen ja hyvin suojattujen tiltrotaattoreiden valmistajana.

 

Mediatiedustelut, ota yhteyttä:

Jari Niskanen

media@marttiinmetal.fi

+358 44 700 4404

Tervetuloa Marttiini metallin MRT tuotteiden brändi uudistuksen pariin.

X